To je to što me zanima!

Strava kod Pule: Hondu vozio bez vozačke, umro na mjestu

Vozač motocikla (24) nije imao položeni vozački za A kategoriju, a vozio je Hondu CBR 900 pulskih registarskih oznaka iz smjera Pomera prema Medulinskoj cesti. Vozio je prebrzo i zahvatio je rub ceste
Vidi originalni članak

Policija je objavila detalje strašne nesreće na području Pule u subotu navečer. Mladić (24) preminuo je nakon što je izgubio kontrolu na motociklu marke Honda. Nesreća je bila na Medulinskoj cesti kod kružnog toka prema Pomeru.

PULA Motociklist sletio s ceste, od zadobivenih ozljeda preminuo

Vozač motocikla nije imao položeni vozački za A kategoriju, a vozio je Hondu CBR 900 pulskih registarskih oznaka iz smjera Pomera prema Medulinskoj cesti.

Ulaskom u desni zavoj, zbog brzine neprilagođene uvjetima na cesti, izgubio je nadzor nad motociklom, prešao na lijevu stranu kolnika gdje je u kočenju prvo udario u rubnjak, a potom u kameni usjek.

Od zadobivenih ozljeda vozač je preminuo na mjestu događaja.

Tijelo preminulog je po nalogu nadležnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije OB Pula radi obavljanja obdukcije. 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • UNPROFOR 09.12.2019.

    Kako možeš registrirati motor a nemaš dozvole ? Ima li kakve razlike npr. sa nabavom oružja a nemaš dozvolu za nošenje i posjedovanje istoga . I dođeš tako u općinu i kažeš , ja bi registrirao topćinu ! I MUP ti da treću tablicu , da možeš vući NORU po cesti ! Pa šta , u stvari , kad je dobro pogledaš je samo prikolica na ćetri točka !

  • grumla 09.12.2019.

    Čitam komentare i ne mogu vjerovati mladi život ugašen roditelji pokapaju dijete koje je počelo tek živjet a svi se hvatate vozačke kao da nikad niste vozili pijani ili napravili neku glupost koja je dobro prošla dečku jednostavno je bilo suđeno a lažni moralisti laprdaju s pitaj boga koliko su gluposti u prometu napravili počevši od mene.

  • tomislav97 09.12.2019.

    A šta ako je dečko imao A2 kategoriju? Možda je vozio motore i prije, samo mu ovaj bio prejak

Komentiraj...
Vidi sve komentare