To je to što me zanima!

Kaos kod Sukošana: Policajcima branio ulaz u kuću agresivnim psom, ozlijeđene su dvije žene

U kući su zatečene dvije ženske osobe, strane državljanke, koje su zbog zadobivenih ozljeda vozilom hitne medicinske pomoći prevezene na pružanje daljnje liječničke pomoći
Vidi originalni članak

Policija je u utorak u 20:53 sati zaprimila dojavu ekipe hitne medicinske pomoći o zatraženoj liječničkoj pomoći u kući na području Sukošana, javlja Policijska uprava zadarska

KAŽNJENA S 400 EURA Zagrepčanka (33) vozila pijana pa se branila na sudu: U kafiću sam vidjela muža s ljubavnicom

Kako navode, na mjesto događaja su upućeni policijski službenici koji su, u kući u kojoj borave strani državljani, uočili tri osobe od kojih je jedna, muška osoba, uz sebe držala agresivnog psa. Prilikom postupanja muškarac je odbijao svaku suradnju s policijom, sprječavajući ulazak u kuću držeći psa, poradi čega je savladan uz uporabu sredstava prisile te potom uhićen i stavljen pod nadzor policije.

NEVJEROJATNO Varaždinski Rambo! Pogledajte što su čovjeku sve našli u kući: Mine, bombe, puške, dinamit...

U kući su zatečene dvije ženske osobe, također strane državljanke, koje su zbog zadobivenih ozljeda vozilom hitne medicinske pomoći prevezene na pružanje daljnje liječničke pomoći. Obje strane državljanke su zadržane u Općoj bolnici Zadar, gdje je utvrđeno kako je jedna od ozlijeđenih žena zadobila teške, a druga lake tjelesne ozljede.

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad uhićenim stranim državljaninom radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 03041 30.08.2023.

    Trebali su ucmekati psa

  • Anonimus2017 30.08.2023.

    I onda ovi iz hitne nemaju benificiran staž i status službene osobe

  • liliZG2.0 30.08.2023.

    proslijediti odmah na prvu crtu bojišnice da pripomogne sunarodnjacima u obrani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare