To je to što me zanima!

Strava na Kosovu: Suprug ubio trudnu ženu (35) ispred rodilišta

Napadač je, navode dalje kosovski mediji, bili u procesu razvoda, a muškarac je i prije prijavljen zbog nasilja u obitelji te je imao i zabranu prilaska
Vidi originalni članak

Muškarac je s tri hica ubio trudnu suprugu (35) jučer ispred rodilišta u Prištini, navode kosovski mediji. Policija još traga za muškarcem.

Par je, navode dalje kosovski mediji, bio u procesu razvoda, a muškarac je i prije prijavljen zbog nasilja u obitelji te je imao i zabranu prilaska. Žrtva je navodno izašla iz klinike gdje je trebala roditi kako bi kupila nešto i upucana je dok je sjedila ispred klinike.

- Policija je trenutno, u koordinaciji s državnim tužiteljem, pokrenula istragu i nastavlja s poduzimanjem svih istražnih radnji, s ciljem potpunog rasvjetljavanja ovog događaja - rekla je glasnogovornica policije Flora Ahmeti, nakon čega su najavljeni prosvjedi u Prištini danas u 16 sati. 

POČELI PREGOVORI Kosovo je korak bliže da se za građane ukinu vize za EU

Kosovska ministrica pravosuđa Albulena Haxhiu oštro je prozvala tužiteljstvo i tražila ostavke. 

- Nakon što ćemo napraviti sve provjere, odgovorni će morati dati ostavku, a morat će i kazneno odgovarati. Osumnjičenik je nakon prijave za fizičko nasilje pušten u redovnom postupku. Suci zanemaruju takve slučajeve. To je institucionalna neodgovornost, to je neodgovornost tužioca slučaja. Kontinuirano smo pozivali na zaštitu žena i djevojaka. Da je tužiteljstvo obavljalo svoju dužnost, takav se slučaj mogao spriječiti - izjavila je Haxhiu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • NajezdaTrutova 01.12.2022.

    Super

Komentiraj...
Vidi sve komentare