To je to što me zanima!

Strava pokraj Udbine: Psi nasmrt izgrizli staricu (76)

Čopor pasa napao je staricu (76) u selu Jošani. Policajac je ustrijelio psa koji ga je napao, a drugi su se razbježali. Uhićen je vlasnik pasa Tomo S.
Vidi originalni članak

Čopor pasa napao je Danicu Dražić (76) iz Jošana pokraj Udbine u ponedjeljak oko 10.30 sati nekoliko metara ispred njezine kuće. Policajci su mogli samo utvrditi da je starica preminula od ozljeda. Zapomaganje starice je prvi čuo susjed Milan Radaković. 
-  Susjeda je krenula pred supruga Miću koji je čuvao ovce. Napalo ju je sedam šarplaninaca od kojih je svaki težak oko 80 kilograma. Srušili su je na pod i vukli deset metara. Vlasnik pasa je svoje ovce odveo u Lovinac, a pse je ostavio gladne. Zato su i podivljali. Napadali su i nas. Branili smo se vilama i kolcima - priča Milan. Dodao je kako su se psi razbiježali kada je došla policija. Jedan od pasa napao je policajca, pa ga je on ubio. Veterinar je navodno, kažu susjedi, ostale pse ubio ili uhvatio. Danicu je, kaže Mila, branio njen tornjak Bondo, a čopor je i njega ozlijedio. Uhićen je vlasnik pasa Tomo S.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • lilandaa 06.10.2009.

    Kriv je vlasnik i ljudi koji nisu nista poduzeli iako su imali problema sa psima, nisu ih ni hranili, ni pozvali veterinara, i nazalost dogodilo se najgore....

  • user_40333 06.10.2009.

    tina x .. poruka ti je puna mrznje.................marta19 sviđa mi se tvoj komentar........pozz

  • 92aj 06.10.2009.

    vlasnik pasa je kriv za sve,drzao ih je bez nadzora gladne i zedne....

Komentiraj...
Vidi sve komentare