To je to što me zanima!

Horor: Stavili im gume pune benzina oko vrata i zapalili ih

Četvorica nigerijskih studenata izgubila su živote nakon što su upali u zamku bande koja ih je mučila do smrti, zapalivši im gume s benzinom koje su imali oko vrata
Vidi originalni članak

Prijatelji Ugonna Obuzor, Chiadika Biringa, Lloyd Toku i Tekena Elkanah otišli su iz nigerijskog sveučilišnog kampusa kako bi pokupili dug, ne znajući da je riječ o zamki. Više se nisu vratili nakon što ih je banda otela, skinula do gola i zlostavljala do smrti. Vukli su ih kroz blato, na glave im bacali betonske ploče, a zatim napravili "necklacing", stravičan čin kojim dokrajče žrtvu stavljajući joj automobilsku gumu oko vrata, ispunjenu benzinom. Stravične scene mučenja četvorice mladića divljaci su snimili mobitelom, a onda i objavili. 

"Necklasing" sve više uzima maha u zabačenim dijelovima Afrike gdje bande uzimaju pravdu u svoje ruke, a poštivanje zakona ne postoji. 

Nakon ubojstva mladića, pobunili su se studenti sveučilišta u Port Harcourtu te u znak protesta počeli paliti automobile, trgovine i kuće. Sveučilište je policija odmah zatvorila, a uhićeno je još 19 ljudi, piše Daily Mail.

Slični incidenti zabilježeni su i na jugu Afrike, a policija tvrdi kako nasilje nije mogla spriječiti. 

Idi na 24sata

Komentari 155

  • TomislavŠimek_1 20.12.2012.

    Nažalost to se dešava tamo najviše

  • TomislavŠimek_1 20.12.2012.

    Michael Jeffry Vijaya Kumar bivši je političar koji nije prezao ni pred kakvim surovim metodama da se dokopa visokog položaja u indijskoj saveznoj vladi. Na putu svog političkog uspona svojim je djelovanjem sijao mržnju, strah i smrt. Staza vlasti neumoljivo ga je uvlačila u krvavu političku arenu, te je Michael Babu, kako su ga prozvali, brzo postao jedan od onih kojeg su se svi najviše plašili. U četrnaest godina svoje političke karijere optužen je za mnoga ubojstva, pobune i teror. Zbog toga je često bio zatvaran, no čak je i iz samog zatvora sprovodio svoju okrutnu moć. I tko zna kako bi završio Michaelov život da nije jednom prilikom na neobičan način upoznao Božju ljubav u Isusu Kristu. Nakon što je 14 dugih godina bio omražen kriminalac i ubojica, Bog ga je čudesno izbavio iz vrtloga zla i nasilja. Danas sam za sebe voli reći da ima ruke koje su nekoć nosile bombe i oružje, a sada nose Bibliju i riječ pomirenja. O svom dramatičnom svjedočanstvu Michael je izdao i knjigu koja se prevodi na mnoge jezike. Često putuje svijetom da bi svojim svjedočanstvom mnoge potaknuo na put ljubavi u Isusu Kristu.

  • dejo hgt 10.12.2012.

    da mi je jedan dan biti svemoguc pa ja bi tim psihopatima duplo vratio strasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare