To je to što me zanima!

Strava u BiH: Ubio je suprugu za pultom za kojim je radila

Neslužbeno se doznaje kako je ubijena Ljiljana Ratković (51) kćerka Božidara Vučurevića, nekadašnjeg ratnog načelnika Trebinja, a sa svojim mužem Slavišom Ratkovićem u braku je bila 30 godina
Vidi originalni članak

Dežurni okružni tužitelj iz Trebinja Žarko Milić rekao je da je suprug ubio svoju suprugu na radnom mjestu, za pultom za kojim je radila, a sve to snimio je video nadzor na objektu. Na videu se vidi i njegov ulazak u objekt, kako prilazi pultu za kojim radi supruga, kako vadi pištolj, a poslije toga se čuje pucnjava, piše Trebinjelive.

Milić je kazao da su rane nastale u predjelu glave, da je nesretna žena preminula na licu mjesta, a da je njezin muž prebačen najprije u trebinjsku bolnicu, a odatle u Kliničko bolnički centar u Podgoricu, gdje mu se bore za život.

Neslužbeno se doznaje kako je ubijena Ljiljana Ratković (51) kćerka Božidara Vučurevića, nekadašnjeg ratnog načelnika Trebinja, a sa svojim mužem Slavišom Ratkovićem u braku je bila 30 godina.

- Muž je prvo došao na šalter gdje žena radi, pa otišao. Vratio se dvadesetak minuta kasnije s ukrasnom kesom u ruci. Prišao je šalteru za ovjeravanje knjižica i pucao u nju iz pištolja, a onda i sebi u predjelu uha - naveo je Milić.

Slaviša je bio automehaničar, a ona službenica u Fondu zdravstvenog osiguranja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare