To je to što me zanima!

Strava u Brazilu: Tinejdžer (18) naoružan mačetom u vrtiću ubio troje djece i još dvoje odraslih

Tinejdžer je oko 10 sati ujutro upao u dječji vrtić u općini Saudades na jugu Brazila i mačetom počeo napadati djecu i odgajatelje. Na koncu je i sebi pokušao oduzeti život
Vidi originalni članak

Najmanje troje djece je ubijeno nakon što je tinejdžer upao s mačetom u dječji vrtić u općini Saudades na jugu Brazila.

Tinejdžer (18) je ušao u jednu od vrtićkih prostorija i počeo mačetom napadati djecu i odgajatelje. Dvoje djece umrlo je na licu mjesta, a jedno je preminulo u bolnici od zadobivenih ozljeda. Sva djeca bila su navodno mlađa od dvije godine, prenosi Noticias. Ubijena je i jedna odgajateljica.

Prema policijskom izvješću napadač je u školu upao oko 10 sati ujutro, po lokalnom vremenu, i prvo je na ulazu napao 30-godišnju odgajateljicu. Ona je zatim pobjegla od napadača, ali je na kraju nažalost podlegla ozljedama.

Potom je upao u jednu od prostorija u kojoj je bilo četvero djece i jedan zaposlenik koji je kasnije preminuo u bolnici.

U vrtiću se u tom trenutku nalazilo 30-ak djece, a još veća tragedija je spriječena jer su ostali odgajatelji svoju djecu zaključali u učionice.

KUPIO PIŠTOLJ I AUTOMATSKU PUŠKU Slovenska policija spriječila je masovni pokolj: Oružje iz SAD-a je naručio srednjoškolac?

- Zaprimili smo nekoliko poziva o muškarcu koji je ušao u vrtić noseći mačetu. Pozivali su policiju u pomoć i govorili da će muškarac napasti djecu i odgajatelje - rekli su iz policije.

Napadač je na koncu i sebi pokušao oduzeti život, a u teškom stanju su ga prevezli u bolnicu te je službeno uhićen.

Ubojica je do vrtića došao biciklom, a prema podacima koje je njegova obitelj dostavila policiji nema nikakvih zdravstvenih poremećaja.

Policija je zaplijenila i njegovo računalo koje će biti podvrgnuto vještačenju.

Gradonačelnik je izjavio kako se radi o mladiću iz dobre obitelji i kako zasada nisu poznati motivi ovog brutalnog napada.

Guvernerka pokrajine Santa Catarina proglasila je tri dana žalosti zbog ovog sumanutog zločina.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Bere 05.05.2021.

    Škola ili vrtić na kraju?

  • antonio1989 04.05.2021.

    Da je kod nas, odma otkaz socijalnom radniku, policajcu/ima, gradonacelniku....

  • Klips 04.05.2021.

    Mišeki mali pokoj im duši....

Komentiraj...
Vidi sve komentare