To je to što me zanima!

Strava u Francuskoj: Policija pronašla muškarca odrubljene glave, tragaju za počiniteljem

Na terenu je preko 80 ljudi koji tragaju za počiniteljem. Digli su i helikopter, policija na motociklima pretražuje područje, a u svemu im pomažu i psi. Gradonačelnik je također na terenu
Vidi originalni članak

Kako pišu francuski mediji, policija je u francuskom gradu Bollèneu pronašla muškarca s odrubljenom glavom i izvađenom utrobom. 

Prema prvim informacijama, nije riječ o terorističkom napadu, već je navodno počinitelj unuk ubijenog muškarca.

Njegovo tijelo pronašli su iza trgovačkog centra. Ulice oko mjesta ubojstva su zatvorene.

UBOJICA SA ŠARAFCIGEROM Zaklao tinejdžericu, pustili ga ranije iz zatvora. Nakon godinu dana ubio je ženu odvijačem

Na terenu je preko 80 policajaca koji tragaju za počiniteljem. Digli su i helikopter, policija na motociklima pretražuje područje, a u svemu im pomažu i psi. Gradonačelnik Anthony Zilio je također došao. Na svom Facebook profilu podijelio je fotografiju sumnjivca i poručio građanima da jave policiji ukoliko ga vide te da mu ne prilaze. 

 

Policija za ubojstvo sumnjiči 37-godišnjeg muškarca koji je u bijegu i vjerojatno naoružan nožem. Građane upozoravaju da budu na oprezu i da izbjegavaju to područje zbog vlastite sigurnosti.  

Idi na 24sata

Komentari 37

  • sitnozubi 21.10.2021.

    anatolski geni ima toga DOSTI U KOMŠILUKU nakon 500 godina...

  • blatan sokak 20.10.2021.

    Nisam siguran ali mi nešto govori da su to ovi što ih naša policija preodgaja kada nemaju vlastitog odgoja. Naći će ga soli na rep

  • Don Giovanni 20.10.2021.

    Opet ti inzinjeri, novi svjetski rat ce pocet opet u Bosni i konfronirat ce Zapad i Sjevero-Istok (Kina i Rusija i nase "komsije"), protiv religije mira..Samuel P Huntington. Za cca 15tak g.

Komentiraj...
Vidi sve komentare