To je to što me zanima!

Strava kod Kutine: Auto izletio s ceste, poginulo dvoje mladih

Poginuli su mladić (24) i djevojka (25). Mladić je zbog prevelike brzine na blagoj krivini izgubio kontrolu nad automobilom, te je sletio s ceste i zabio se u stablo. Udarac je bio toliko jak da se automobil praktički omotao oko stabla
Vidi originalni članak

U petak navečer oko 23.30 sati dvoje ljudi, mladić (24) i djevojka (25), poginuli su u prometnoj nesreći u mjestu Husain kod Kutine. Još nije poznat identitet poginulih.

Mladić iz Kutine je upravljao automobilom marke Honda kutinskih registracija te je na blagoj krivini u Ulici Petra Zrinskoga pred kućnim brojem 81, zbog prevelike brzine, izgubio nadzor nad automobilom koji je sletio s ceste i zabio se u stablo.  Od siline udarca automobil se praktički omotao oko stabla. Oboje su preminuli na mjestu nesreće.

Vatrogasci su morali rezati lim auta kako bi ih izvukli van. I mladić i djevojka bili su vezani sigurnosnim pojasevima.

Očevid su obavili policijski službenici Postaje prometne policije Kutina.  Za vrijeme obavljanja očevida  promet je bio obustavljen za sav promet.

Tijela poginulih  prevezena su na prosekturu sisačke bolnice gdje će se obaviti obdukcija. Nakon obdukcije policija će podnijeti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Kutini. 

Idi na 24sata

Komentari 140

  • KarinBančić 01.06.2014.

    sudite....jedino sta znate je unaprijed sudit!!ne dao bog da se vama ili bilo kome drugome koga znte desi nesto ko njima!!niti neznate dal je u pitanju alkohol,dokazivanje....ista drugo!uvijek kad je tako nesto znate biti samo grozni!a tako tuzna situacija....

  • octaviars1990 31.05.2014.

    svaki puta isto, napije se pa onda stišće drlog od auta dokle ide i sve se lose zavrsi! KLASIKA Sto puta sam pjan vozio i stigao do cilja, kako? tako sto sam polako vozio,znaci nema stiskanja u crveno!

  • pero_ 31.05.2014.

    Kad bi se smanjili brojni porezi i trosarine na nove automobile vjerujem da bi si mladi ljudi mogli priustiti novije, ispravnije i time sigurnije automobile. Naravno da bi trebalo poraditi na prevenciji edukacijom vozaca. Sama represija ocito nije dovoljna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare