To je to što me zanima!

Strava u Leedsu: Učenik (15) u školi nožem izbo učiteljicu (61)

Leeds: Učenik je učiteljicu katoličke škole Corpus Christi izbo nožem pred drugim učenicima te joj zadao više uboda nožem. Prebačena je u bolnicu gdje je preminula
Vidi originalni članak

Velika Britanija je u šoku nakon što je 15-godišnji učenik u katoličkoj srednjoj školi Corpus Christi u Leedsu na smrt nožem izbo 61-godišnju učiteljicu , piše Sky News.

Sve se odigralo pred očima drugih učenika, a napadač je uhićen. Učiteljici je zadao niz ubodnih rana. Hitno je prebačena u bolnicu no liječnici su ubrzo proglasili smrt.

- Priveden je 15-godišnji učenik škole ubrzo nakon što je osoblje alarmiralo službe i policiju - kazao je glavni nadzornik Paul Money. Dodao je kako su neki od učenika u stanju šoka te će im biti potrebna psihološka pomoć.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • DALMATINACSAN 30.04.2014.

    Jebote , ovo više nije normalno.

  • brener 29.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • vana 3 29.04.2014.

    Jadna djeca kakav su šok doživjela gledajući dječaka kako im ubija učiteljicu .Želim im brz oporavak i da se ovako nešto ne ponovi nigdje nikad više.

Komentiraj...
Vidi sve komentare