To je to što me zanima!

Strava u Slavonskom Brodu: Manijaci su psiću raznijeli šape

Bespomoćno štene danima je ležalo i molilo za pomoć ispod prikolice u prometnoj ulici u Slavonskom Brodu. Nažalost, nisu ga uspjeli spasiti. Morali su ga uspavati
Vidi originalni članak

Nikada takvo što nismo vidjeli. Nismo ga mogli ni pomaknuti. Mali je i na najmanji pokret plakao i cvilio, plačući je kazala Maja Hercog iz Brodske udruge Victus.

Štene od pet mjeseci danima je ležalo i mučilo se ispod prikolice u jednoj od prometnijih ulica u Slavonskom Brodu. Netko mu je raznio šapice.

Psić se unatoč neizdrživoj boli razveselio uplakanim volonterima. Desna noga mu je bila iščupana do ramena, a lijeva izlomljena i iščupana ispod lijevog lakta. Bila je sva ugnojena.

- Pretpostavlja se da je rana od sačmarice ili petardi. Gangrena se proširila po cijelom tijelu i nije mu bilo spasa. Morali smo ga uspavati - kazala je jecajući Maja.

Prema novom Kaznenom zakonu, monstrumi koji zlostavljaju životinje kažnjavat će se zatvorskim, a ne više novčanim kaznama.

Idi na 24sata

Komentari 520

  • VlatkaPobor 13.01.2013.

    rasplakala sam se..... samo ću to komentirat... jer ovo ostavi bez riječi ...

  • LjiljaPetrović 08.01.2013.

    strašno tužno :( treba pronać krivca i kazniti ga.....

  • zagorac0007 07.01.2013.

    ne mogu vjerovat kakvih gamadi od ljudi ima,kak im nije žao jadne životinje,kaj im je skrivila da to rade ne pitaju se kako bi njima bila da im netko takvo što napravi u životu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare