To je to što me zanima!

Strava u Splitu! Pješakinja je poginula, jedan teško ozlijeđen

Dva automobila sudarila su se u Splitu, potvrdila nam je policija. Prema neslužbenim informacijama, jedan auto je prošao kroz crveno, sudario se s drugim i pritom oborio muškarca i ženu
Vidi originalni članak

Splitska policija izvijestila je da je u utorak oko 21 sat u Splitu, na raskrižju Ulice Hrvatske mornarice i Domovinskog rata, automobil oborio pješakinju koja je poginula.

U nesreći je još jedan čovjek teško ozlijeđen i s ozljedama opasnim po život prevezli su ga u bolnicu. Dva automobila sudarila su se na jednom od najprometnijih raskrižja u Splitu, a prema neslužbenim informacijama, jedan od vozača prošao je kroz crveno, sudario se s drugim automobilom i pritom oborio muškarca i ženu.

Podsjećamo, u srpnju ove godine u sličnoj je nesreći smrtno stradala pješakinja u Vukovatrskoj ulici u Splitu, također nakon što je jedan auto prošao kroz crveno.

Prije nekoliko mjeseci pijana vozačica također je prošla kroz crveno svjetlo i usmrtila djevojku u Poljičkoj ulici.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • krao_sam_1 14.08.2019.

    Opet BMW pa ovo je smiješno već.

  • nori 🖖 14.08.2019.

    Spliće vole crveno

  • 14.08.2019.

    Prešao na crveno i uzrokovao smrt pješakinje i ozljede pješaka, za to je predviđena po novom zakkonu drastićna kazna, baš me zanima kakav će biti ishod?, mislim da sve ovisi iz kakve je ugledne obitelji taj nesavjesni vozać i koje je stranke član !

Komentiraj...
Vidi sve komentare