To je to što me zanima!

Strava u Srbiji: Ženi iskopali oba oka i slomili šest rebara

Nepoznati počinitelj napao je O.S. (83) u Gerontološkom centru u Knjaževcu u Srbiji. Pružena joj je liječnička pomoć i srećom nije u životnoj opasnosti
Vidi originalni članak

Nepoznati počinitelj napao je O.S. (83) u Gerontološkom centru u Knjaževcu u Srbiji i slomio joj šest rebara, te iskopao oba oka. Osim toga, napadač je ženi nanio i više ogrebotina po tijelu, ali srećom, nakon pružene liječničke pomoći, ona nije u životnoj opasnosti. 

Nju je u kupaonici u noći s 11. na 12. ožujka pronašla jedna korisnica ustanove i o svemu obavijestila zaposlene. 

Policija je o incidentu obaviještena u četvrtak, a prema neslužbenim saznanjima Pressa, žena je ozljede zadobila u tučnjavi s drugim korisnikom centra.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • šiš 17.03.2013.

    Pa nije to bilo u par sekundi,zar nitko nije nißta čuo. Gdje su zaposlenici,spavaju u noćnoj smjeni.

  • pr0v0kator 17.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • povjetarac15 16.03.2013.

    Ovo nema veze s nacijom, ovo je stvar pojedinca. Na žalost ovakvih monstruma ima po cijelom svijetu. I dalje ne mogu suditi svima na osnovu nekog ovakvog. I dalje dijelim ljude na dobre i loše, a ne po naciji i boji kože.

Komentiraj...
Vidi sve komentare