To je to što me zanima!

Strava u Sydneyju: Dvoje djece ubijeno u kući, blokirali ulicu...

Hitna pruža liječničku pomoć trećoj žrtvi. Policija je dobila dojavu o kobnoj pucnjavi oko 5.20 sati po lokalnom vremenu u kući na West Pennant Hillsu. Cijela ulica je blokirana
Vidi originalni članak

Dvoje tinejdžera upucano je u četvrtak u kući u predgrađu Sydneya, a Hitna pruža liječničku pomoć trećoj žrtvi. Policija je dobila dojavu o kobnoj pucnjavi oko 5.20 sati po lokalnom vremenu u kući na West Pennant Hillsu, javlja Guardian. Ubijeni su dječak i djevojčica u tinejdžerskoj dobi. 

Policija je blokirala cijelu ulicu. Navodno traže muškarca u 50-im godinama za kojeg vjeruju da im može pomoći u istrazi.

Žena u 30-tima, najvjerojatnije majka djece je stigla na mjesto zločina ubrzo nakon policije. Odmah joj je pružena pomoć jer je bila u šoku. 

Pretpostavlja se da je riječ o obiteljskom nasilju. 

Na mjesto događaja došla je i žena u 30-im godinama za koju se vjeruje da je majka dvoje tinejdžera. Bolničari su joj pružili pomoć nakon šokantne vijesti. 

Inspektor Kevin McSweeney kazao je za The Guardian da su bolničari koji su došli u pomoć bili u "ekstremno stresnoj situaciji". 

- Nažalost, nismo mogli ništa napraviti da im pomognemo - izjavio je. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • alcapone123 05.07.2018.

    Zašto ubijati nedužnu djecu?!! Kakva se sotona uvuče u čovjeka da se odluči na takvo nešto..što je ljudima u ..........???!!!!!!!!!!!!

  • Zloćo Mlađi 05.07.2018.

    Da bi se osvetio supruzi ubija djecu.....viđeno dosta puta. Koji bolesnik moraš biti da ubiješ svoju djecu.

  • MatecM 05.07.2018.

    Kome su se djeca zamjerila..nadam se da bolesnika naci..i odmah sa njima na elektricnu stolicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare