To je to što me zanima!

Strava u Vukovaru: Žena mu je iščupala cijev za disanje iz vrata

Ozlijeđeni 62-godišnjak je iz svog stana nazvao hitnu, a počiniteljica je napustila mjesto događaja. Imala je 1,78 promila alkohola. Policija ju je brzo pronašla i privela
Vidi originalni članak

Vukovarka (63) je u stanu fizički i verbalno napala muškarca (62), uslijed čega je svojim rukama iščupala medicinsko pomagalo - trahealna kanila, odnosno cijev za disanje s vrata. Bilo je to u nedjelju.

Ozbiljno ozlijeđeni 62-godišnjak je iz svog stana nazvao hitnu medicinsku pomoć te me ju pružena medicinska skrb, a počiniteljica je napustila mjesto događaja, no policijski službenici su pronašli 63-godišnjakinju i doveli istu u policijsku postaju.

Kod Vukovarke su u organizmu pronašli i 1,78 promila alkohola u krvi.

JOŠ JEDNA PANDEMIJA Raste broj obiteljskog nasilja: Europske države traže solucije

- Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 63-godišnjakinja pokušala usmrtiti 62-godišnjeg muškarca - priopćila je policija.

Vukovarka je predana pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske, a istražni sudac Županijskog suda u Vukovaru je osumnjičenoj odredio jednomjesečni istražni zatvor u Osijek.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • Fundaća 21 03.08.2021.

    Probao sam se obranit od nasilne žene i mene proglasili porodičnim nasilnikom ,zabrana prilaska na manje od 100 metara !Hrvatska pravda  !

  • marin.0202 03.08.2021.

    Sve te Baba Bebe ili kako se zovu lopatom po leđima jer drugo neznaju nego zajebavati narod.A nisu u stanju svoje vlastite gaće oprati

  • PrviVitez 03.08.2021.

    U vinu je istina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare