To je to što me zanima!

Strava u Zagorju: Na cesti našli mrtvu ženu i muškarca, sumnja na ubojstvo i samoubojstvo

U mjestu Krapinica kod Budinščine u četvrtak prijepodne na cesti su pronađeni mrtvi žena i muškarac, a u tijeku je očevid, kratko su izvijestili iz Policijske uprave krapinsko-zagorske.
Vidi originalni članak

Glasnogovornik Policijske uprave Zoran Lončar potvrdio je informaciju za Hinu i  rekao da je na mjesto događaja  izašao županijski državni odvjetnik, te da će o svim ostalim detaljima izvijestiti naknadno.

Kako se doznaje, sumnja se na ubojstvo i samoubojstvo vatrenim oružjem.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 01.01.2021.

    A njegovo ime i prezime?

  • miceksy 01.01.2021.

    Nemože tu socijal.nista oni io kao.sami neznaju sta rade tamo problem je u društvu odgoju niko.vise ne vjeruje ne boji se ničega to je sve popustili i ljudi su nepromišljeni.

  • miceksy 01.01.2021.

    Toga će sve više biti jer vise niko.nikoga ne prizna danas su žene jako.lose sad te voli sutra te nepozna to je igra tuđim.emocijama tko je financijski jaci taj poseže za drasticnijim.mjerama.poput ove jer nije naucen gubiti.to je nažalost realnost oboje su varali posto imaju djecu od prije dakle isto su krivi.nazalost djeca će najviše patiti.a kad gledaš to neznas tko.koga jebe sa 12.godina djevojka.promjeni 20 frajera ovaj ima 80 jebe curica od 15 Jer mu da za bon od 25kn i ova ide.to.je društvo gotovo sve će se raspasti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare