To je to što me zanima!

Stravičan doček: Najmanje 60 poginulih u Obali Bjelokosti

Zasad je samo poznato kako je oko jedan sat u noći nakon vatrometa kod stadiona u Abidjanu nastao stampedo. Većina žrtava su djeca starosti od 8 do 15 godina
Vidi originalni članak

Tijekom proslave Nove godine u Obali Bjelokosti u gradu Abidjanu poginulo je najmanje 60 ljudi, dok ih je oko 200 ozlijeđeno, javlja BBC. Zasad je samo poznato kako je nakon vatrometa u blizini stadiona došlo do stampeda, ali nije jasno što se točno dogodilo. 

Prema izvještaju CNN-a, većina žrtava su djeca starosti od osam do 15 godina. 

Rođaci stradalih su pohrlili na mjesto nesreće kako bi tragali za nestalim članovima obitelji. Jedna majka za lokalne je medije izjavila kako je prizor stravičan.

- Mrtva tijela su posvuda, ne mogu pronaći svog sina - rekla je za lokalne medije.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • maarko007 01.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Nasilnik 01.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • veseljko 01.01.2013.

    neželim nikome zlo,dapače ali po ovim slikama da se naslutiti da je to sve jadna sirotinja ...pa di uvik po njima kad im je iovako život težak !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare