To je to što me zanima!

Odrubio mu glavu u Parizu?!

Ranije je rečeno da je napadač ubodom nožem u vrat usmrtio svoju žrtvu, a zasad nije jasno je li ju i obezglavio jer su izvješća proturječna. Otvorena je istraga za "ubojstvo vezano u teroristički motiv"
Vidi originalni članak

Francuska policija u petak je ubila napadača koji je hladnim oružjem usmrtio muškarca u predgrađu Pariza, rekao je policijski izvor.

Ranije je rečeno da je napadač ubodom nožem u vrat usmrtio svoju žrtvu, a zasad nije jasno je li ju i obezglavio jer su izvješća proturječna.

Francusko tužiteljstvo za borbu protiv terorizma objavilo je da je do napada došlo u Conflans St. Honorineu oko 17 sati, u blizini jedne školske institucije.

Glasnogovornik policije rekao je da je ubijen školski profesor. 

Otvorena je istraga za "ubojstvo vezano uz teroristički motiv" i za "zločinačko terorističko udruživanje".

Drugi je policijski izvor rekao da je napadač vikao 'Allahu Akbar'.

Francuski ministar unutarnjih poslova Gerald Darmanin prekinuo je put u Maroko i vraća se u Pariz.

Francuska agencija France presse navodi da su policajci stigli na poziv zbog sumnjivog muškarca koji se kretao oko škole.

Po dolasku, pronašli su jednog mrtvog muškarca i potom uočili sumnjivca oko dvjesto metara dalje. On im je prijetio hladnim oružjem koje im je izgledalo poput noža, te su otvorili vatru i ubili ga.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Cipelcug 17.10.2020.

    Migranti tako vraćaju ljudima koji ih hrane tj. financiraju njihovo parazitiranje.

  • tomo2_1 17.10.2020.

    pljujete po migrantima, ma da i oni nisu dosli sa istim ciljem. Ja zivim i radim zadnjih 11 godina u Bavarskkoj Frankoniji gdje sam upoznao 3 decka iz Sirije, 2 brata i jedan bratic decki koji ne zele cuti za radikalizam ciji otac drzi firmu za ugradnju centralnog grijanja u Siriji kada sam ih pitao, zasto su pobjegli? dobio sam odgovor zato sto se ne zelimo boriti u svojoj drzavi za tudi interes niti na silu uzeti oruzije jer nas svako vece posjecivali i trazili te teroristi te Siriska vojska i zato je otac odlucio da bjezimo iz svoje zemlje , sad nazad ne smijemo jer ce mo biti osudeni kao izdajnici na dugogodisnju zatvorsku kaznu... to su rijeci momka iz sirije koji ja milon posto garantiram da nebi mrava zgazio.... na da ih ima jako puno i sa one strane zakona i stalno se sukobljqvaju izmedu sebe jer i ovdje kolege prozivaju izdajnicima....

  • jebojebic 17.10.2020.

    recite da je umro od Corone,glava mu spala od virusa i problem rjesen....Covid je opasan ne covjek s nozem,sjekirom,puskom,kalasnjikovom.....samo covid ubija pa zare ne pisete da se samo od Covida umire u svijetu nema dalje .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare