To je to što me zanima!

Stravičan sudar auta i busa na Krku: Poginuo vozač BMW-a

Do nesreće je došlo kada se bračni par Austrijanaca, koji se kretao iz smjera Valbiske u smjeru Malinske, dolaskom na raskrižje izravno sudario s autobusom Autotransa
Vidi originalni članak

Jedna osoba smrtno je stradala, a jedna je ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u 7.40 sati na magistrali na Krku kod skretanja za Valbisku. Sudarili su se automobil BMW i autobus Autotransa. 

Neslužbeno doznajemo da je poginuo 70- godišnji austrijski državljanin koji je upravljao BMW-om.

- Navodno je riječ o školskom busu koji vozi učenike iz mjesta na Krku u srednju školu u gradu Krku. Kasnije je po učenike došao drugi autobus. U autu su bili muškarac i žena. Vatrogasci su morali intervenirati jer su bili zarobljeni - rekla nam je čitateljica koja je prošla mjestom nesreće.

Do nesreće je došlo kada se bračni par Austrijanaca, koji se kretao iz smjera Valbiske u smjeru Malinske, dolaskom na raskrižje izravno sudario s autobusom koji se kretao u suprotnom smjeru.

Promet je obustavljen zbog očevida koji je u tijeku te teče zaobilaznim prometnicama.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • JureDanchi 12.10.2017.

    A stvarno mi je komentar nula!!

  • katarina-12 12.10.2017.

    Sofer autobusa nije kriv on je iso normalnom rutom ko sta ide svako jutro, a austrijanac je uletio velikom brzinom na cestu i nije ni gledo ako iko ide

  • nori 🖖 12.10.2017.

    Opet strava !

Komentiraj...
Vidi sve komentare