To je to što me zanima!

Stravična nesreća kod Brčkog: U sudaru poginulo pet mladih

BiH: Izravno su se sudarili Fiat Punto i Peugeot 607, koji se nakon udara zapalio. Svi su poginuli. Peugeotom je upravljao sin bivšeg ministra za zdravstvo u Distriktu
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći na cesti Brčko-Cerik u mjestu Dubrave u BiH oko 4 sata ujutro život je izgubilo čak petero ljudi. Peugeot 607 i Fiat Punto direktno su se sudarili jer je jedan od vozača prešao u suprotan trak u zavoju. U Fiatu su poginula dva brata Filip (23) i Nikica Mendeš (22), dok je u Peugeotu stradalo svo troje putnika jer se automobil zapalio i potpuno izgorio, piše portal Otisak grada.

- Čuo sam strahovit udar. U prvi mah mislio sam da mi netko pokušava ukrasti automobil. Izašao sam van i vidio vatru koja je sukljala ispod haube Peugeota. Otrčao sam da pomognem ozlijeđenima. Vatra je vrlo brzo zahvatila cijeli automobil i nije im bilo pomoći. To je trajalo oko 2-3 minute. Potresno je bilo slušati krike putnika u automobilu - kazao je očevidac Toni Anton Jurić.

Portal Otisak grada piše kako je Peugeotom upravljao Darijan Nikić (28), sin Slavka Nikića, bivšeg ministra za zdravstvo u Vladi Distrikta. S njim u automobilu navodno su bila braća Mario (29) i Mato Milić (26).

Idi na 24sata

Komentari 98

  • NeryNery 26.04.2011.

    Neka im je laka zemlja stvarno zalost velika...

  • cazin_bihac 26.04.2011.

    prezalosno ... zao mi momaka...

  • ivan777 25.04.2011.

    filip je bio sjajan nogometas,karijera je pred njim bila ali Bog ga uze k sebi,RIP caree :(((

Komentiraj...
Vidi sve komentare