To je to što me zanima!

Streljat će curu jer je u želucu švercala 1.280 ecstasyja?

Plesačici iz Bangkoka Shopawat Ueamduean (24) je Izraelac platio 3.700 kuna da prošverca drogu. Strogi zakon na Baliju predviđa joj smrt ili doživotni zatvor
Vidi originalni članak

Ako ju strogi indonezijski sud proglasi krivom za krijumčarenje droge, Shopawat Ueamduean (24) mogla bi završiti pred streljačkim vodom ili na doživotnoj robiji zbog krijumčarenja 1.280 tableta ecstasyja na Bali. Djevojka se doimala nervoznom u zračnoj luci Ngurah Rai zbog čega su je zaštitari zaustavili i pregledali. Abdomen joj je bio izuzetno tvrd pa su ju poslali u bolnicu gdje su joj u želucu pronašli drogu zapakiranu u plastične omote.

- Tablete su bile u više plastičnih omota koje je progutala u oko 90 puta, rekao je službenik na aerodromu. Droga je težila 402 grama, a na ulicama Balija bi koštala oko 278.000 kuna. Djevojka je policiji rekla da je plesačica u Bangkoku te da joj je Izraelac ponudio oko 3.700 kuna da drogu prošverca na Bali, prenosi Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Derim 21.12.2010.

    Opet Izraelci-sad brljaju i po Baliju-a cura je samo iskoristena!

  • kontesa nera_1 21.12.2010.

    Pitam se kakvu kaznu dobiju roditelji u doticnoj zemlji koji prodaju malu djecu pedofilima koji dolaze iz svih krajeva svijeta,nikakvu,isto kao ni sami pedofili.Smatram da onaj koji hoce uzeti drogu to sam odlucuje i zna kakvo mu se zlo moze dogoditi,i ne shvacam zasto se toliko stite narkomani i mala djecica ne.Curu ne zelim osudivati jer nitko od nas nezna u kojim uvjetima zivi i meni ju je zao.

  • demmy. 21.12.2010.

    jadna cura...naivna..za tu siču tako riskirati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare