To je to što me zanima!

Stresao ga potres pa ponovno čuje, izašla mu je voda iz uha

Robert je u lipnju nespretno pao i izgubio sluh. Potres od 5,9 po Richteru u utorak je zatresao njegov grad, a Robert je obitelji odmah veselo objavio da sve čuje
Vidi originalni članak

Robert Valderzak (75) iz Washingtona u lipnju je nespretno pao i izgubio sluh. Potres od 5,9 po Richteru u utorak je zatresao njegov grad, a Robert je obitelji odmah veselo objavio da sve čuje. Ispričao je kako je za vrijeme potresa ležao u krevetu te smatra da ponovno čuje jer mu se treslo cijelo tijelo.

Liječnici vjeruju da mu je tijekom potresa iz uha izašla voda zbog koje nije čuo. Doktori su izvijestili kako je muškarac oduševljen potresom, iako su svi oko njega u tom trenutku bili u panici, piše Daily Mail.

- Za mene je potres bio čudo, blagoslov Boga. Nisam mogao poželjeti bolji dan - kazao je Robert.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • miladraga 26.08.2011.

    Što mu liječnici nisu mogli izvući tu vodu bez potresa?

  • NemamPosao 25.08.2011.

    Tak je jednom jednog lika ugrizla zmija otrovnica i na toj nozi su mu ispale dlake i ponovo narasle sviježe crne, a lik bio sijed star

  • gamer3386 25.08.2011.

    Iza bubljica se nalazi cekic koji se pokrece udarcima valova zvuka u bubljice te taj cekic vibrira vodu koja se nalazi u unutarnjem uhu te vibracije osjetni mikro zivci donose elektrickim signalom do mozga tako cujes .

Komentiraj...
Vidi sve komentare