To je to što me zanima!

Štromar: Nagodbom se moraju zaštititi domaći dobavljači

Štromar je kazao da je to tek prvi prijedlog i da ima još dosta mjeseci za usklađenje svega. O lex Agrokoru nije htio odgovarati na pitanja, već je samo rekao da je lex Agrokor u svojoj srži sačuvao radna mjesta
Vidi originalni članak

Predrag Štromar (HNS), potpredsjednik Vlade potvrdio da će se nacrt nagodbe za Agrokor morati značajno mijenjati kako bi se zaštitili domaći dobavljači. Štromar je kazao da je to tek prvi prijedlog i da ima još dosta mjeseci za usklađenje svega. O lex Agrokoru nije htio odgovarati na pitanja, već je samo rekao da je lex Agrokor u svojoj srži sačuvao radna mjesta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ekonomija se nije srušila kao kula od karata, a bilo je moguće - rekao je.

- Mi želimo da domaći dobavljači budu ravnopravnoj ili boljoj poziciji naspram ostalih vjerovnika. Moraju se zaštititi radna mjesta. Naša je želja da gospodarstvo bude stabilno i nakon što se potpiše nagodba -  rekao je.
 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • EUROPE5 23.12.2017.

    Ovaj je za cirkus ha ha ha

  • mestar 23.12.2017.

    Koji domaci, proizvodaci ili ti dobavljaci koji uvoze smrznuto meso 1945.g. gnjilo voce i povrce, pa kumice od njih ne mogu prodat kokos, tuku, jaje, voce povrce itd.

  • lelazlata 22.12.2017.

    taj štromi nezna sastaviti niti jednu rečenicu več ponavlja kaj papagaj jedno te isto kaj su drugi rekli i takav mamlaz je u saboru jadno

Komentiraj...
Vidi sve komentare