To je to što me zanima!

"Struja nije poskupila, samo su ukinute subvencije za neke"

U Ministarstvu kažu da Vlada nije produžila navedenu Odluku o subvencioniranju što znači kako će se za određene kategorije kupaca promijeniti računi za struju...
Vidi originalni članak

Nakon najava da će cijene struje biti skuplje, reagiralo je u utorak Ministarstvo gospodarstva. Kažu kako nije točno da je cijena električne energije poskupila, već je cijena električne energije ostala ista na razini iz 2008.godine. 

Naime od 30.lipnja 2008.godine bila je na snazi Odluka o provedbi mjera za ublažavanje porasta cijena električne energije građanima i kućanstvima kojom se subvencionirala cijena električne energije za određene kategorije kupaca. Vlada je tri puta produživala primjenu navedene Odluke u srpnju 2009., lipnju 2010. i prosincu 2010. Zadnje produženje vrijedilo je do 30.lipnja 2011.godine. 

Vlada RH nije produžila navedenu Odluku što znači kako će se za određene kategorije kupaca promijeniti računi za električnu energiju za iznos subvencije koje je bio i naznačen na računima kao „potpora građanima i kućanstvima“, objašnjavaju u Ministarstvu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • legalist 09.07.2011.

    NIJE ni čokolada poskupila samo je više ne pakiraju od 100 gr već od 80 gr...... kakav lopovluk......

  • Dalekoo 05.07.2011.

    "Struja nije poskupila, samo su ukinute subvencije za neke".... zivjela propaganda, ti "neki" su u vecini sirotinja koja je vec sve izgubila....sramota

  • runjklja 05.07.2011.

    Dakle ljudi struja nije skuplja samo će najmanji potrošači plačati veče račune -da nije trgično bilo bi smješno. Gospođo Jadrančica ,ono što ste polapali dok ste u vlasti neću vam ja uzeti samo prebacite na moj račun, to vam je ionako isto ,moj ,tvoj ili elektrin račun. Uzmite od konjina koji su bili u nadzoru u vrijeme krađa,a ne od penzionera koji su mahom oštečeni novom naplatom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare