To je to što me zanima!

Student Medvedevu: Jeste li spremni umrijeti kao Husein?

Studenti su predsjednika Medvedeva "izbombardirali" pitanjima, a htjeli su znati i hoće li preuzeti krivnju za prosvjede koji su nedavno organizirani diljem Rusije
Vidi originalni članak

Ruskog predsjednika Dimitrija Medvedeva mladić je u srijedu tijekom susreta sa studentima pitao je li spreman na sudu odgovarati za odluke koje je donosio tijekom svog mandata. Osim toga, pitao ga je i je li spreman zbog tih odluka doživjeti sudbinu bivšeg čelnika Iraka, Sadama Huseina. 

Studenti su Medvedeva "izbombardirali" pitanjima, a htjeli su znati i hoće li preuzeti krivnju za prosvjede koji su nedavno organizirani diljem Rusije zbog navoda da će se ruski premijer Vladimir Putin i Medvedev zamijeniti za funkcije, javlja National Post

- Jeste li spremni preuzeti odgovornost budući da se u Rusiji sprema revolucija? Jeste li svjesni činjenice da bi čak mogli biti osuđeni na smrt? Hoćete li to podnijeti hrabro ili ćete pobjeći u prijateljsku Sjevernu Koreju? - pitao je student predsjednika Rusije.

Medvedev je studentu odgovorio kako se ničeg ne boji te je zaključio da je to vjerojatno najhrabrije pitanje koje je mladić postavio u životu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • DrMrProfesor 26.01.2012.

    nema se sta medvedev bojati, evo u Hrvatskoj narod nije bio sposoban smjeniti vlast, sve dok vlast sama nije uspjela raspisati REDOVNE izbore.

  • Samy_1 26.01.2012.

    Eto ga Pernar po ruski...

  • hogar0071 25.01.2012.

    Je li to znaći da ovom studentu nije ostalo još mnogo vremena, da bi mogao postavljati još hrabrih pitanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare