To je to što me zanima!

Studenti oteti u vlaku u Ukrajini vraćaju se uskoro u Hrvatsku

Djevojku i dva mladića koje je Srbin zatočio u vlaku u Ukrajini mora ispitati tamošnja policija, a nakon toga bi se trebali vratiti kući. Ministarstvu su rekli da su dobro
Vidi originalni članak

Studenti zagrebačkog Strojarskog fakulteta, koje je pijani Dalibor Vasović (34) iz Srbije držao zatočene u vlaku u Ukrajini, u utorak su još bili u Lavovu. Djevojka i dva mladića čekali su da daju iskaz u policiji, a nakon toga bi se trebali vratiti kući. U Ministarstvu vanjskih poslova rekli su nam kako su studenti dobro i da nemaju nikakve prigovore na odnos policije prema njima, a osigurali su im i prevoditelja. Studenti zrakoplovstva vraćali su se u nedjelju s međunarodnog natjecanja u Moskvi. U kupe vlaka je ušao Vasović s kojim su, kako pričaju svjedoci, studenti počeli žustro raspravljati. Vasović je izvukao nož, zaprijetio im da će ih ubiti i zaključao vrata. Nakon dvosatnih pregovora predao se policiji.

Srpski ministar policije Ivica Dačić rekao je kako Vasovića terete za držanje taoca.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sara100 24.08.2011.

    ljigo jedan nacionalistički

  • sreckoZU 24.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • sk8 na travi 23.08.2011.

    trebace im ciste gace...

Komentiraj...
Vidi sve komentare