To je to što me zanima!

Studenti prava prosvjeduju zbog previsokih školarina

Studenti su dva sata pregovarali s dekanom fakulteta. Odobrio im je da školarinu koja je narasla na enormnih 6300 kuna plate u dvije rate
Vidi originalni članak

Oko pet stotina studenata zagrebačkog Pravnog fakulteta prosvjedovalo je u ponedjeljak zbog povećanja cijena školarina. Nakon skoro dvosatnih pregovora s dekanom fakulteta odobren im je samo zahtjev da se školarine plaćaju u dvije rate. Studenti godišnje, s upisninom, plaćaju najmanje 6300 kuna. Izvanredni studenti lani su plaćali 3300 kuna. Studenti najavljuju da će poduzeti daljnje mjere kako taj fakultet ne bi postao mjesto na kojem će studirati samo privilegirani.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 25sat 09.09.2008.

    Ha - šta se imaju bunit, pa i odvjetničke tarife su previsoke, pa kome narod da se žali !!! Ako već hoće da studiraju za zanimanje \"gulikoža\" onda nek kolko-tolko pristojno i plate. Ionako će kao odvjetnik ili javni bilježnik otplatiti to već u prvom radnom danu !

  • opomena 08.09.2008.

    A što je sa Zdravstvenim Veleučilištem ili Medicinskim fakultetom?! Traju po 3 i 6 godina, a cijena godine je 9320 kn! Što je to malo?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare