To je to što me zanima!

Studija: Istospolni parovi bolji roditelji od klasičnih

Istraživač Stephen Scott smatra kako se djeca lezbijskih parova više trude. Homoseksualnost roditelja ne utječe na spolnu orijientaciju djece
Vidi originalni članak

Istraživanje na britanskoj Nacionalnoj akademiji roditeljstva pokazuje da djeca homoseksualnih parova bolje uspijevaju u životu. Glavni istraživač Stephen Scott smatra da se djeca lezbijskih parova više trude. Studija pokazuje da homoseksualnost roditelja ne utječe na seksualnu orijientaciju djece. Unatoč rezultatima istraživanja ostaje činjenica da je poznavanje oca važno za razvoj djeteta.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 25sat 17.11.2009.

    Studija??? HA-ha-ha ! Prostudirali pederi i rekli da su in !

  • Chuchi82 16.11.2009.

    Nisam nikada bio protiv istospolnih brakova. Međutim, još uvijek imam malu dozu skepticizma prema usvajanju djece istih. Naime, nisam nikada imao sumnju u kvalitetu edukacije kakvu bi ti roditelji davali djeci, niti sam ikada vjerovao onim glupostima da će djeca isto biti gay radi takvih roditelja. Na kraju krajeva ova studija, ako točna, daje mi pravo. Ono što mene brine je odnos okoline prema toj djeci. Da li je ovo naše zatucano društvo, u kojem religijski fundamentalizam raste iz dana u dan, spremno prihvaćati takvu djecu? Nekako sumnjam u to. Ali možda sam samo ja pesimističan. Nadam se da griješim!

  • snork 16.11.2009.

    roditelji su ljudi koji se brinu o tebi, koji te vole i odgajaju...ne oni koji su te rodili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare