To je to što me zanima!

Subotu za izlet u prirodu iskoristite, nedjelju zaboravite. Nemojte reći da vam nismo rekli

Prema kraju subote slijedi zamjetnije naoblačenje, uz mogućnost pljuskova uz granicu sa Slovenijom, a tijekom oblačnije, vjetrovitije i svježije nedjelje kiše će opet biti u većem dijelu unutrašnjosti
Vidi originalni članak

Do subote kišu zamjenjuju sunce i vedrina, uz koje će bura i tramontana oslabjeti, a jačanje juga u subotu najava je novog promjenjivog, kišovitog i vjetrovitog razdoblja, osobito na kopnu i hladnijeg od prosječnoga za ovaj dio godine. No do tog dana svježine će biti samo ujutro, posebice u unutrašnjosti, pri čemu valja računati i na mjestimičnu maglu, a danju pretežno sunčano i mnogima za listopad ugodno toplo.

U petak i subotu još razmjerno stabilno, pa opet...

U petak i subotu toplije, ali na kopnu tek nakon svježeg jutra, tijekom kojega je slab mraz pri tlu moguć uglavnom u gorju. Ponegdje će biti i kratkotrajne magle, zatim umjerene naoblake. Prema kraju subote slijedi zamjetnije naoblačenje, uz mogućnost pljuskova uz granicu sa Slovenijom, a tijekom oblačnije, vjetrovitije i svježije nedjelje kiše će opet biti u većem dijelu unutrašnjosti. U najvišem gorju navečer čak raste vjerojatnost i za snijeg.

I na Jadranu u petak i subotu pretežno sunčano, najprije uz buru i tramontanu, zatim opet jačanje juga, koje će u nedjelju ponovno biti većinom jako, a na sjevernom dijelu zamijenit će ga još jača bura. Pritom će u nedjelju biti čestih pljuskova s grmljavinom, ponegdje vjerojatno i olujnog nevremena. Temperatura zraka u blagom porastu, posebice jutarnja, uz iznimku danju svježije nedjelje na sjevernom Jadranu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ZG U SRCU 09.10.2020.

    Odoh trasu na Japetic...

  • Fotomorgana 09.10.2020.

    Znaći ipak je istina da je jesen i će kiše padati . Čudno baš .

  • Otrovni Jezik 09.10.2020.

    Ženo, ovim putem te obavještavam da ćeš "pasti" u subotu na pikniku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare