To je to što me zanima!

Sud ih kaznio jer su prodajom vjerskih sličica zaradili 45 kuna

Muškarci su ljudima nudili sličice i rekli im da ih plate koliko mogu i hoće, a nekima su ih čak dali besplatno. U cijelu priču su se uključili policija, državni inspektor i sud
Vidi originalni članak

L.F. (31) i S.F. (31) iz Slavonije kažnjeni su na sudu svaki sa 550 kuna jer su prodajom vjerskih sličica stekli "nezakonitu dobit od 45,50 kuna", piše Jutarnji list. Muškarci su ljudima nudili sličice i nudili im da ih plate koliko mogu i hoće, a nekima su ih čak dali besplatno. Netko ih je prijavio. 

U cijelu priču se uključilo pet policajaca, državni inspektor i prekršajna sutkinja. 

Budući da su muškarci slabog imovinskog stanja teško je za povjerovati da će im kazne naplatiti pa će im one vjerojatno biti zamijenjene radom za opće dobro.  

Idi na 24sata

Komentari 98

  • jelica bara 20.07.2014.

    samo sam zaprepašten kako sud brzo djeluje na toliki iznos , a oni što pokraše milijune eu , još hodaju po ulicama , smiju nam se u lice i čeka se zastara predmeta ili šta ??????????????????? , kako tu sudstvo ne radi tako ažurno , ne uzme -NAŠ .-ukradeni novac i eto ---RVATSKE --opet bogata , dok se čitaju bilo koje novine , sve je KOMA , svi prave budale od nas koji nemamo , jedva preživljavamo , ---FUJ sve

  • mamba5 18.07.2014.

    A koliko bi dobio da je recimo prodao INU

  • barica56 18.07.2014.

    nemaš što za reć udri po sirotinji sramota za 45kn., 550kn kazne bolje da su išli po konteinerima skupljat flaše nebi dobili kaznu,pogledajte recimo samo po Zagrebu kolko ima nepropisno parkiranih auta i evo vam love a nwe ovako po sirotinji koja je mogla proć samo s opomenom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare