To je to što me zanima!

Sud je obitelji Sanader odbio žalbu na zapljenu imovine

Izvaraspravno vijeće Županijskog suda odlučilo je kako je žalba neutemeljena. Na plijenidbu imovine žalio se i Sanaderov poslovni partner Steven Vatroslav Brkich
Vidi originalni članak

Žalbu obitelji Ive Sanadera na zapljenu imovine odbilo je u ponedjeljak izvanraspravno vijeće Županijskog suda. Uz Mirjanu i Ivu Sanader na zaplijenu slika i skulptura žalio se i Sanaderov poslovni partner Steven Vatroslav Brkich s kojim je bivši premijer vodio tvrtke Perbujac i Alia savjetovanje, javlja HRT. Vijeće je utvrdilo da su žalbe na odluku suca istrage neutemeljene. Sanaderov odvjetnik Goran Suić rekao je kako odluku ne može komentirati dok ju ne dobije napismeno. Zaplijenjene umjetnine bivšeg premijera načaze se u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu.

S računa podigla 130.000 kuna?

Supruga bivšeg premijera, Mirjana Sanader, je u mjesec dana s dva računa koja su joj ostala otvorena podigla 130.000 kuna. Uskok je, kako piše Jutarnji, Mirjani ostavio na raspolaganju tekući račun na kojeg prima plaću Filzofskog fakulteta i žiro račun na koji može dobivati honorare. Mirjana je koristila oba računa. Do plaće od 13.000 kuna s fakulteta nije mogla doći jer su ju joj navodno greškom isplatili na račun koji je u blokadi. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • šljivovica 11.01.2011.

    Bože dragi !pa oni su i sa svojim plačama mogli živjeti pošteno i kao bogovi ...kako neko može biti toliko pohlepan , nije mi jasno !

  • garinćći 11.01.2011.

    baš je taj sud bezobrazan,nisu htjeli uvažiti žalbu za zapljenu imovine pa jadni će ostati bez svega!!!....da se mene pita takvim kriminalcima kaznio bi 10 generacija poslje njega da im se oduzima sve što steknu đubrad lopovska!

  • nanyca 11.01.2011.

    http://annohrvatska.blogspot.com/p/pocetak.html

Komentiraj...
Vidi sve komentare