To je to što me zanima!

Sud kaznio obitelji, a rođaci se boje: "Ranjavaju se i ubijaju!"

Nakon masovne tučnjave između obitelji Udorović i Cindrić njihovi su rođaci otkrili kako se radi o najnovijem sukobu kojima su prethodila ranjavanja, pa i - ubojstva
Vidi originalni članak

Na Prekršajnom sudu u Karlovcu utvrđeno je da je masovna tučnjava u kojoj su sudjelovale dvije obitelji u Oštarijama - dogovorena. U njoj je sudjelovalo čak 16 ljudi, a pred sudom su se pojavili svi osim hospitaliziranog muškarca kojemu će se suditi naknadno. Ostali su se pojavili s vidljivim ozljedama, ovratnicima i povojima na rukama, nogama i glavama. 

Sud je u četvrtak šest muškaraca iz obje obitelji kaznio zatvorskim kaznama od osam dana, dvije su žene i muškarac kažnjeni novčano dok je šest osoba oslobođeno zbog 'nedostatka dokaza'. 

U četvrtak su se oko zgrade suda okupile šire obitelji Udorović i Cindrić koje su svjedočile o dugogodišnjoj zavadi između dvije obitelj koja je eskalirala već nekoliko puta teškim ranjavanjima, pa čak i ubojstvima zbog kojih je nekoliko članova obitelji Cindrić u zatvoru. 

Obiteljski prijatelji boje se da ni ovaj sukob 'još nije završen' te kako bi moglo doći do još jedne pogubne osvete, piše Dnevnik.hr

Nakon provedene rasprave prekršajna sutkinja Ljiljana Skale objavila je presudu i sudionicima tučnjave poručila kako se 'nada da će ih zatvorska kazna ohladiti te da će uvidjeti da ovo nije Divlji zapad u da se ne mogu nekažnjeno obračunati šakama, letvama i sjekirama'. 

Sud je utvrdio da je povod dogovorene tučnjave 19. kolovoza bio sukob koji je započeo pet dana ranije kada su se potukli Damir Udorović i njegov maloljetni brat s Daliborom Cindrićem

Osim kazni, sutkinja Skale obiteljima je odredila zabranu međusobnog približavanja na manje od 50 metara. 

- Cindrići, držite se dalje od Udorovića, Udorovići držite se dalje od Cindrića, zaključila je sutkinja. 

Idi na 24sata

Komentari 94

  • bosanac laki 21.08.2015.

    prokleti i smrdljivi cigani,sve do jednog ih treba istjerat iz hrvatske ili po kratkom postupku sve ih streljat,SMRDLJIVI CIGANI!!!!

  • Velečasni 1 21.08.2015.

    Zyklon B.

  • MarinoVranić 21.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare