To je to što me zanima!

Sudac je osumnjičenima u aferi HAC produljio pritvor

Zagreb: Istražni sudac Županijskog suda petorici osumnjičenih za 22 mil. kn teške malverzacije u HAC-u je produljio pritvor za još mjesec dana
Vidi originalni članak

Istražni sudac Županijskog suda u Zagrebu Ratko Šćekić je petorici osumnjičenih za 22 milijuna kuna teške malverzacije u HAC-u produljio pritvor za još mjesec dana, javlja HRT. Petorica su pritvoreni u studenom zbog opasnosti da bi mogli utjecati na svjedoke. Sada im je pritvor produljen jer su okolnosti kaznenog djela koje im se stavlja na teret posebno teške. Tako će bivši predsjednik i član uprave HAC-a Jurica Prskalo i Marijo Lovrinčević, direktor Sektora za građenje Goran Legac, glavni inženjer projekta Bosiljevo-Sveti Rok Željko Kandžija te direktor i suvlasnik Skladgradnje Slaven Žužul božićne blagdane provesti u zatvoru u Remetincu, a na odluku suca Šćekića mogu se žaliti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Poreznik 24.12.2009.

    Pa cijeli HDZov lobi se financira iz tog izvora, tj . Kalmetinog resora

  • drug Tito_1 24.12.2009.

    da vidimo kak će to završit-----------

  • plavuša13 24.12.2009.

    Odlično!Upravo to je čestitka za Božić kakva im treba i što kaže eorodiesel ako je kome žao što neće bit uz familiju na Božić nek strpaju i familiju zajedno s njima.Da mi je vidjet samo gdje im je sad ona bahatost koju su prosipali šakom i kapom prije nego je došao mak na konac?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare