To je to što me zanima!

Sudac Turudić: Puši cigare, a vicevima želi postati ministar

U novom broju tjednika Express pročitajte sve o megalomanskoj političkoj ambiciji hrvatskog celebrity suca Ivana Turudića koji ne skriva svoje političke ambicije
Vidi originalni članak

Ivan Turudić Večernjem je listu nedavno objasnio da bi “zatvorskom kaznom od tri do pet godina trebalo kažnjavati sve koji bi tvrdili da Srbija nije počinila agresiju na Hrvatsku nego obratno, ili da Domovinski rat nije oslobađajući, nego građanski i slično”.

Tako se ambiciozni sudac opet vratio u fokus javne pažnje. Proslavio se suđenjima političkim celebrityjima, tulumari s Mamićem, puši cigare... Turudić nije nikakav puritanac, a u najnovijem broju tjednika Express pročitajte sve o sucu koji ne skriva svoje političke ambicije i što će napraviti ako ne uspije doći do ministarske fotelje.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • vrovac 28.03.2015.

    a tko je pisao ovi članak??? biće se nasao prozvan o Turudića pa ga u startu ovako blati, nedaj se turudiću ovoj bandi !

  • klarama 28.03.2015.

    turudic je jedan od postenijih ljudi nema jedne mrlje u karijeri

  • Majstor Bob 28.03.2015.

    pa kaj se koji kur... svi pjene oko tog kaj čovjek želi napravit. Pa u kakvoj mi državi i s kakvim građanima živimo kad se čovjek mora bojati reci istinu.DA JE SRBIJA POČELA RAT U HRVATSKOJ.A je bi ga boli kad si kriv boli, i neka boli i nek traje

Komentiraj...
Vidi sve komentare