To je to što me zanima!

Sudar auta i traktora: Oba su vozača bez vozačkih dozvola

Bukovsko: Ni vozač auta ni vozač traktora nisu imali položen vozački, a, uz to, ni vozila nisu bila registrirana. Za nesreću je kriv vozač auta koji je i pobjegao
Vidi originalni članak

Na makadamskoj cesti u mjestu Bukovsko, na širem području Siska, 19-godišnjak s područja Siska je u četvrtak bez položenog ispita upravljao neregistriranim automobilom. 

Izlaskom iz desnog nepreglednog zavoja, zbog neprilagođene brzine,  prednjim lijevim bočnim dijelom auta udario je u prednji lijevi kotač neregistriranog traktora kojim je iz suprotnog smjera upravljao njegov sumještanin (55). 

On je traktorom je također upravljao bez položenog ispita. 

Nakon nesreće vozač auta je pobjegao, ali su ga brzo pronašli. Policija ih je prijavila obojicu za vožnju bez položenog ispita neregistriranih vozila u prometu, a vozača automobila još za izazivanje nesreće i bijeg. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 20.07.2012.

    auto ja jurio 130 i traktor oko150,tesko su mogli izbjec sudar... hmm..brzi i zestoki

  • najiram 10 20.07.2012.

    ma zamisli da su registrirani nebi se sudarili, u austriji traktore koji vuku radne strojeve ne registriraju, a sa jednom tablicom možeš voziti ako očeš 100 auta i kad ti istekne registracija imaš 2 mjeseca za produžiti i nikom ništ a kod nas čim istekne odma si u pekršaju, makar i vozilo stoji doma parkirano, fuj policija i vlada i naše zakonodavstvo.

  • Crnic 20.07.2012.

    Sada će nam vectrav6, "vrhunski prometni stručnjak" objasniti tko ju u pravu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare