To je to što me zanima!

Sudar automobila i motocikla u Dubravi: Ozlijeđeno dvoje ljudi

Iz zagrebačke policije potvrdili su da su dojavu o nesreći na križanju Avenije dubrava i Dankovečke zaprimili u srijedu oko 8 sati. U nesreći je dvoje ozlijeđenih
Vidi originalni članak

Vozio sam se kad sam vidio prometnu nesreću. Motocikl je bio na 'zebri', a za motociklista se brinula Hitna pomoć, rekao nam je čitatelj koji nam je poslao fotografije nesreće.

Iz zagrebačke policije potvrdili su nam da su zaprimili dojavu o sudaru automobila i motocikla na križanju avenije Dubrava i Dankovečke ulice u Zagrebu u srijedu ujutro oko 8 sati. U nesreći je dvoje ozlijeđenih.

Više detalja o prometnoj nesreći znat će se nakon obavljenog očevida.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • domoljub029 20.02.2019.

    Lijepo je vrijeme i motociklisti su počeli divljati,voze kao kamikaze.

  • Zullian 20.02.2019.

    Živi smo oboje, oduzeta mi je prednost. Nepotrebno blatite motoriste, ne voze se svi 200, pogotovo ne sa suvozačem. Problem ćete primijetiti ako obratite pozornost na vozače automobila, od 5 vozača automobila 2-3 ih je na mobitelu, ne gledaju svijetlo na semaforu, onda kada sa perifernim vidom "vide" da nema nikoga, naglo krenu bez razmišljanja. Također ima jako puno primjera kada dođe zeleno svijetlo na semaforu, da ljudi ne krenu i do 5 sekundi. Ako niste vidjeli takve slučajeve vjerojatno ste jedan od onih koji je na mobitelu. Što se iskustva i vožnje tiče, motoristi su zapravo iskusniji i svjesni vozači, jer naš je život najviše ugrožen, dok u auto može svatko sjest bez brige da će izgubiti ravnotežu i voziti se kako želi.

  • nori 🖖 20.02.2019.

    Uzeli mu prednost a vozio samo 200km/h

Komentiraj...
Vidi sve komentare