To je to što me zanima!

Sudar kod Muća: Jedan čovjek poginuo, dvoje je ozlijeđenih

Dva automobila sudrila su se petak oko 14.20 sati u mjestu Gizdavac u općini Muć. Jedan čovjek je preminuo na putu do bolnice. Dvoje ljudi je ozlijeđeno
Vidi originalni članak

U sudaru dva osobna automobila u petak oko 14.20 sati u mjestu Gizdavac u općini Muć ozlijeđeno je dvoje ljudi. Jedan čovjek je preminuo na putu do bolnice. Ozlijeđeni su zbrinuti u splitskoj bolnici.

Policija je napravila očevid. Objavili su kako traže očevice nesreće jer se ne zna tko je prešao na suprotnu stranu ceste.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 04.11.2012.

    e moj zoki!! Vozio sam smeće od OPELA(nikad više),sranje od VW(golfa i nikad više),imao sam BMW-a koji su na 80.000km mjenjali osovine klackalica,pa sam imao još jednog Bmw-a 6 cil. na kojem mi je pukla glava motora i to me dobro koštalo,buraz je kupiuo mercedesa u njemačkoj pa na povratku mu se raspao motor itd,itd,i još bratić je kupio golfa gti novijeg i toliko je visio po mehaničarima da ga je prodao nakon tri mjeseca,još,prijatelj je kupio audija Allroad i imao je u kratko vrijeme troškova za 5 tisuća eura!Snimaj šlepe i 80% autiju je njemačke proizvodnje,eto toliko o tim famama!

  • Gvatemala 02.11.2012.

    To je mjesto u Splitsko Dalmatinskoj Zupaniji,drzavna cesta Split-Drnis,od Splita udaljeno petnaestak km.

  • tatamlataopet 02.11.2012.

    Zato ja stalno propovjedam: "kamerice u vozila"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare