To je to što me zanima!

Sudar kombija i autobusa kod Selca: Vozač busa preminuo

Vozač kombija (34) je iz nepoznatih razloga prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s busom. Oba vozača su nakon sudara ostala prikliještena u vozilima
Vidi originalni članak

Na Staru godinu u sudaru VW transportera i autobusa Autotransa na Jadranskoj magistrali, u blizini Selca poginuo je vozač autobusa S.D. (53), a teško je ozlijeđen vozač kombija T.S. (34). Obojica su iz Novog Vinodolskog. 

Vozač kombija daruvarskih registracija je oko 18 sati prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s autobusom riječkih registracija. U oba vozila nije bilo drugih suvozača niti putnika.

Oba vozača su bila prikliještena u vozilima, odakle su ih izvadili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Crikvenice. Vozači su prebačeni na hitni odjel bolnice u Sušaku, gdje su zbrinuti u Jedinici intenzivnog liječenja. Kako nam je riječka policija potvrdila, vozač autobusa je preminuo u bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • tomas9d 01.01.2014.

    Počivao u miru, a bus ili minibus je nebitno.

  • MAX 2010 01.01.2014.

    Činjenica da je čovjek poginuo je jedina točna,a raspoznavanje vozila je kao da curica od 10 godina piše naslov i tekst. To je pravilo ,pa se čini da je jedini kriterij znati čitati i pisati

  • Crna36 01.01.2014.

    Nažalost još jedan život ode .. Sućut obitelji, počivaj u miru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare