To je to što me zanima!

Kaos na A1: Zbog sudara kolona kod Karlovca duga čak 13 km

Između Lučkog i čvora Zadar-Istok pojačan je promet u oba smjera, a na Lučkom su kolone u oba smjera duge oko kilometar
Vidi originalni članak

Na kraju prvog pravog ljetnog vikenda na hrvatskim cestama, ali i produženog vikenda za brojne Hrvate, popodne se očekuju veće prometne gužve na putu prema unutrašnjosti.

POGLEDAJTE VIDEO

HAK oko 12.30 sati javlja da je došlo do prometne nesreće na autocesti A1, između čvorova Karlovac i Jastrebarsko, u smjeru Zagreba te da se kod Karlovca formirala kolona duga 4 kilometra.

Ni sat vremena kasnije, promet se nije još normalizirao, a kolona je od Novigrada prema Jastrebarskom duga 13 kilometara

Između Lučkog i čvora Zadar-Istok pojačan je promet u oba smjera, a na Lučkom su kolone u oba smjera duge oko kilometar.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Zozoly 25.06.2023.

    Neznam kaj da velim.. Ali vi novinari stvarno ste nepismeni ljudi, a mi jos Veci idioti koji citamo ove vase gluposti sto pisete.. Jednostavno covjek postaje sve vise glup i glup... Ja neznam sto je onda u ostaloj Evropi gdje su svaki dan zakrcene ceste.. Pa nitko ne radi buku oko toga... Najbolje da si uzmete kolica sa bocicama vise i idete direktno u kolonu da dijelite pomoc.. Stvarno totalni idijotozam, opcenito oko svega.. Svi vi, od vas pa do neznam kojih novina.

  • Tko sere 114 25.06.2023.

    Neš ti gužve, kome se žuri ima avion svaki dan.

  • copy-past 25.06.2023.

    Ajde provozaj se po Eu gužve su svakodnevne i normalna stvar,sto se cudite svaki dan da su guzve

Komentiraj...
Vidi sve komentare