To je to što me zanima!

Sudar na križanju u Zagrebu: Automobil udario u zid zgrade

U nesreći je ozlijeđena jedna osoba i prevezena je vozilom Hitne pomoći u bolnicu, kažu iz policije. Čitatelj kaže kako se čuo gromoglasan udarac, a potom je vidio auto kako izlijeće s ceste i udara u zid obližnje zgrade.
Vidi originalni članak

U četvrtak oko 18 sati sudarila su se dva osobna automobila na križanju Slavenskog i Rongoljeve u zagrebačkom naselju Prečko, potvrdila je policija.

U nesreći je ozlijeđena jedna osoba i prevezena je vozilom Hitne pomoći u bolnicu, dodali su iz policije koja još uvijek na terenu jer obavlja očevid.

Čitatelj koji je svjedočio sudaru kaže kako se čuo gromoglasan udarac, a nakon toga je vidio auto kako izlijeće s ceste i udara u zid obližnje stambene zgrade.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • povijest činjenica 29.09.2017.

    Po Centru i ostalim kvartovima - pješaci su totalno nezaštićeni. Bandiću rješavaj to hitno s nekim ogradama, stupovima, nemoj da ja moram...

  • 28.09.2017.

    Malo se raspao Clio.

  • GOGA SPLIT 28.09.2017.

    Kad bi saobracajni policajci negdje iza busije u civilu pratili trasu od doma Stjepana Radica pa do okretista Precko bilo bi im isplatljivo za mjesec dana bi itekako napunili drzavni proracun , jer tom trasom niko ne postuje propise jure kao da su na auto putu . Znaci brzina je u pitanju ni pjesaci ni vozaci nepostuju semafore , zebre ni ogranicenje voznje kroz naselja .

Komentiraj...
Vidi sve komentare