To je to što me zanima!

Sudar u centru Zagreba: BMW završio na boku, Ford smrskan

Iz zagrebačke policije potvrdili su nam da u sudaru BMW-a i Forda Fieste na raskrižju Zvonimirove i Harambašićeve ulice nitko nije ozlijeđen, već je nastala samo materijalna šteta
Vidi originalni članak

BMW zagrebačkih registracija završio je na boku i smrskanog prednjeg kraja nakon što se u nedjelju rano ujutro sudario s Fordom Fiestom u centru Zagreba. 

Kako su nam potvrdili iz zagrebačke policije, automobili su se sudarili oko 3.15 sati na raskrižju Zvonimirove i Harambašićeve ulice, ali u nesreći je nastala samo materijalna šteta te nije bilo ozlijeđenih. 

Prema izjavama čitatelja, BMW se kretao Zvonimirovom te je navodno prošao kroz crveno i oduzeo prednost Fordu koji je skretao u Zvonimirovu. 

Više detalja o nesreći bit će poznato nakon očevida.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • TomislavBecić 30.12.2018.

    Čuo sam da je bmw bio pun mlađih kretena i da su se svi razbježali nakon nesreće, ne pruživši pomoć ljudima iz forda. Samo za to vozaču bi trebalo 1 godinu zatvora. Plus ovo ostalo - prolazak kroz crveno itd

  • Liliana_1 30.12.2018.

    Naravno ove u skupim autima i Bog čuva.

  • Buba Šarba 30.12.2018.

    Ford smrskan?!!?! Ja kad sam to pročito mislio sam da nemožeš prepoznat auto, a ne da na auto promjeniš blatobran, branik i far i vozi dalje. Vi novinari ste čudo prirode.

Komentiraj...
Vidi sve komentare