To je to što me zanima!

Sudarila se dva auta, jedan je završio u izlogu trgovine

Vozilo se uključivalo u promet izlazeći iz parkirališta trgovačkog centra. Bočno se sudarilo s drugim automobilom. Jedan od njih odbio se i zaustavio u izlogu. Ozlijeđenih nema, kažu u policiji
Vidi originalni članak

Kod trgovačkog centra Viškovo kod Rijeke u subotu oko 16.30 sudarila su se dva automobila. Jedan je završio u izlogu.
- Automobil BMW uletio u izlog trgovine VTC-a Viškovo. Riječ je o mladom vozaču, i nejasno mi je kako je to uspio napraviti preko niza bankina i nogostupa, bez tragova kočenja. Vjerojatno je prebrzo vozio. Srećom i čudom nema ozlijeđenih - rekao je jedan od čitatelja koji su poslali fotogravfije. 
Čitatelji koji su nam poslali fotografije vidjeli su samo automobil u izlogu, no policija kaže da je tom uletavanju u izlog prethodio sudar s drugim automobilom.  

- Vozilo se uključivalo u promet izlazeći iz parkirališta trgovačkog centra. Bočno se sudarilo s drugim automobilom. Jedan od njih odbio se i zaustavio u izlogu. Ozlijeđenih nema - rekli su u subotu navečer u Policijskoj upravi Primorsko-goranskoj.

Prometna nesreća u Nedelišću

Motocikl i automobil su se sudarili u subotu oko 19:10 sati u Nedelišću. Vozači jednog i drugog vozila prebačeni su u županijsku bolnicu Čakovec s težim tjelesnim ozljedama. Očevid je u tijeku.

Sudarila se dva auta i traktor

U prometnoj nesreći u subotu oko 20.25 sati na otvorenom dijelu ceste između Peteranca i Koprivnice sudjelovala su dva osobna automobila i traktor. Prema prvim informacijama, jer je očevid u tijeku, jedna je osoba ozlijeđena i prevezena u koprivničku Opću bolnicu. Promet na tom dijelu ceste odvija se otežano uz uredovanje koprivničke policije. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Qurcy Ban 17.04.2016.

    Nema skupocjenih auta, pa nema ni puno komentara...

  • Fenix7 16.04.2016.

    Kaj je ovo? Uključivalo se vozilo u promet, i bočno se sudarilo? A foto: motor ležeći? Dežurni wj, ili koji si već, gdje si sad? Kad te treba, nema te!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare