To je to što me zanima!

Sudarile se brodice kod Zadra: Djevojka (16) teško ozlijeđena

Teško je ozlijeđena, ali ozlijede nisu opasne po život. Ukoliko bude potrebe, liječenje će nastaviti u Zagrebu, budući da obitelj tamo stanuje - kazao nam je dr. Edi Karuc...
Vidi originalni članak

Djevojka (16) je teško ozlijedila glavu i čeljust u sudaru dvije brodice kod mjesta Brbinj na Dugom otoku u zadarskom arhipelagu u subotu oko 22 sata. Lučka kapetanija iz Zadra hitno ju je prevezla do obale gdje su je djelatnici hitne pomoći odvezli u zadarsku Opću bolnicu. Stigli su 15 minuta iza ponoći.
 
- Pacijentica je jutros puštena s odjela Otorinolaringologije. Teško je ozlijeđena, ali ozlijede nisu opasne po život. Ukoliko bude potrebe, liječenje će nastaviti u Zagrebu, budući da obitelj tamo stanuje - kazao nam je dr. Edi Karuc, glasnogovornik Opće bolnice u Zadru.
 
Očevid pomorske nesreće zajednički obavljaju lučka kapetanija i pomorska policija, te će se nakon završetka očevida znati kako je do nesreće došlo.  

Prema do sad prikupljenim informacijama, djevojka se nalazila na domaćem gliseru dugom nešto manje od šest metara koji je vozio na vanbrodski motor od 150 konja. Drugi brod plovio je također pod hrvatskom zastavom, a dug je 7,5 metara. Oba su plovila nakon sudara ostala na površini i u plovnom stanju te su ih vezali u brbinjskoj luci. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 19111950 23.07.2017.

    Budalajlama, brodica je plovilo do 12 m duljine, a brodovi i jahte su plovila preko te duljine...

  • budalajlama 23.07.2017.

    Nikako da skontam koja je razlika između broda i brodice. ako netko zna, bi lepo prosil da mi objasni. Bit ću mu vječiti dužnik.

  • Šperhakl 23.07.2017.

    ne može s seksati i istovremeno voziti

Komentiraj...
Vidi sve komentare