To je to što me zanima!

Smrt na cesti: Sudarili su se, sletjeli s ceste i zabili u stup...

U sudaru traktora i automobila u srijedu oko 23.20 sati u Kuštanima u općini Sveti Ivan Žabno poginuo je putnik (34) iz BMW-a, a dvojica su ozlijeđeni. Prometnica DC-28 je na tom dijelu bila zatvorena
Vidi originalni članak

U stravičnoj prometnoj nesreći u srijedu oko 23.20 sati u Kuštanima, nadomak Sv. Ivana Žabna, jedna je osoba poginula dok su dvije teško ozlijeđene i prevezene u bjelovarsku Opću bolnicu.

POGLEDAJTE LIVE

Očevidom kojim je rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice iz Bjelovara utvrđeno je da je nesreću u kojoj je izgubio život 34-godišnji putnik u BMW-u zadarskih registarskih oznaka, skrivio 55-godišnji vozač traktora Deutz Farh, križevačkih registarskih oznaka.

On je vozio u smjeru Bjelovara i počeo skretati na lokalnu cestu prema Brdu Cirkvenskom i sudario se s BMW-om, koji mu je išao u susret iz smjera Bjelovara, a kojim je upravljao 52-godišnji vozač. Nakon udarca osobni je automobil sletio u putni jarak i udario u nosač stupa. Osim putnika koji je poginuo teško je ozlijeđen vozač osobnog automobila, kao i 28-godišnji suvozač.

- Čuo sam strahoviti tresak. Nisam izlazio van, a uskoro su došli Hitna i policija. Dvojicu su odvezli u bolnicu, a vozaču traktora nije bilo ništa - rekao je susjed i svjedok nesreće. 

Vozač traktora nije bio pod utjecajem alkohola, a vozaču automobila je vađena krv i izuzet urin radi analize. Državna cesta DC 28 Bjelovar – Sv. Ivan Žabno bila je zatvorena za sav promet do 5,40 sati u četvrtak. Policija je preusmjeravala vozila na pravac Sveti Ivan Žabno – Cirkvena – Kenđelovec. 

Na poprištu nesreće radnici čiste putni jarak i skupljaju dijelove smrskanog BMW-a dok je traktor parkiran desetak metara dalje od glavne ceste.  

Prigorski.hr javlja da su intervenirali i vatrogasci. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • najiram 10 07.12.2017.

    evropsko smeće na napuhavanje a ne auto...

  • mile980 07.12.2017.

    Ovaj straktorom je vozio prebrzo da ga ovaj sautom nije imao vremena vidjeti

  • 07.12.2017.

    Da bi čovjek poginuo u autu potrebna je zbilja veeelika brzina kretanja vozila...dakle, na stranu to što mu je traktor oduzeo prednost - tip bi sigurno ionako negdje sletio jer u to vrijeme su niske temperature i cesta je skliska, a on je vozio...ohoho prebrzo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare