To je to što me zanima!

Sudarili se kamion i automobil, ozlijeđena je vozačica (35)

Slatina: Automobil je prešao na suprotnu stranu ceste i sudario se s kamionom. Ozlijeđena je vozačica auta. Nije znala objasniti zašto je prešla na suprotnu stranu
Vidi originalni članak

Lagano sam vozio kamiončić vraćajući se iz Slatine u Mikleuš, a u mjestu Nova Bukovica primijetio sam kako mi iz suprotnog pravca dolazi sivi automobil karavan. Nekako se čudno kretao, pa sam usporio vozilo, a kada sam vidio da vozačica drži ruke i glavu na volanu, kao da spava, te skreće na moju stranu ceste, zakočio sam i zaustavio kamion, ali nalet automobila nisam uspio izbjeći, kaže vozač Ivica Jelačić koji je u srijedu oko 14,15 sati imao prometnu nesreću.

Sve se dogodilo u nekoliko trenutaka i prava je sreća što se automobil i kamion nisu kretali većom brzinom. Dolazeći iz pravca Našica vozačica M.K. (35) iz Slatine je u središtu Nove Bukovice, na državnoj cesti D2, bez još poznatog razloga, prešla automobilom s desne strane na lijevu stranu kolnika upravo u trenutku kada se je iz suprotnog pravca prema njoj kretao kamiončić. 

Direktan sudar bio je samo nekoliko metara od autobusnog stajališta, a u naletu automobila na kamiončić ozlijeđena je samo vozačica M.K. Nakon pružene liječničke pomoći u Službi hitne medicinske pomoći M.K. je, bez tuđe pomoći, otišla na druge liječničke pretrage, a novinarima i policiji nije znala objasniti zbog čega je izgubila nadzor nad automobilom.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • bipa 01.03.2012.

    ajd sreca u nesreci nikome nije nista,. al ne kontam, ako je vec krivudala i da je vec osjetila da joj se manta pa sto nije stala sa strane a ne ona ceka prvi kamion da se na njega zaustavi ....

  • andi_1 29.02.2012.

    smješni poneki komentari, al bitno da su glave ostale čitave a ostalo če se več nakako nadmiriti !

  • jovodanguba 29.02.2012.

    policajka je bomba prolazio sam danas onuda :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare