To je to što me zanima!

Vozač auta poginuo u sudaru s tramvajem u Maksimirskoj ulici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U trenutku sudara na križanju Maksimirske i Svetošimunske ulice u Zagrebu tramvaj je bio prazan jer je tek krenuo iz spremišta. Poginuli vozač automobila je imao 56 godina
Vidi originalni članak

Tramvaj i osobni automobil sudarili su se jutros u 6.03 sati na križanju Maksimirske i Svetošimunske ulice. Kako izvještava policija, vozač (56) automobila je poginuo, a tramvajski promet prema zapadu bio je u zastoju. Kako se doznaje, u trenutku sudara tramvaj je bio prazan jer je tek krenuo iz spremišta. Istragu je preuzelo Općinsko državno odvjetništvo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tramvajske linije 4, 5, 7, 11 i 12, u smjeru Dubrave, prometovale su tijekom jutra skraćeno do Maksimira zbog policijskog očevida. Nakon 10 sati započela je normalizacija prometa.

​Zbog pojačanog prometa pojedine autobusne linije prometovale su s odstupanjem od voznog reda, javio je ZET.

Idi na 24sata

Komentari 132

  • Blade 1 10.04.2019.

    pocivao u miru,sreca mjegova sto nije vozio bmw ,inace bi se svasta pisalo za jadnog covjeka..

  • dvadesetčetverosatnivirusić 09.04.2019.

    Zetovci ubojice...jel bio problem malo usporiti, da ne govorim, možda i predvidjeti moguću reakciju vozača auta, ali ne...samo deri Mujo sve što ide prugom ima prednost. Nije to prvi puta da iz čiste bahatosti jednostavno ne staju. Koliko vrijedi ljudski život, samo jedan potez brižnosti, da ne kažem ljudskosti jer toga uglavnom nema kod vozača tramvaja.

  • ichbin2 09.04.2019.

    koja tragedija, pa auto jedva da je oštečen, tj. nije da je jako razvaljen, to je baš takva zla sudbina jer nije da je tu neka brzina bila i neko ludovanje, kužim ono kad se netko zaleti ko sivonja gdje ne treba pa da se tako nešto dogodi ali ovako...

Komentiraj...
Vidi sve komentare