To je to što me zanima!

Strava pred Đurđevcem: Dvoje poginulih u frontalnom sudaru

Sudarili su se kamion virovitičkih registracija i kombi kutinskih registarskih oznaka. Dvoje poginulih bilo je u kombiju. Vjerojatno je zbog skliske ceste i neprilagođene brzine netko prešao na suprotnu stranu
Vidi originalni članak

Dvoje ljudi poginulo je oko 13 sati u stravičnoj prometnoj nesreći kod Đurđevca. Kod nadvožnjaka prema Šemovcima na DC 43, na samom ulazu u Đurđevac, frontalno su se sudarili su kamion virovitičkih registracija i kombi kutinskih registarskih oznaka. Dvoje poginulih bilo je u kombiju.

POGLEDAJTE VIDEO

Kako je očevid kojim rukovodi Općinsko državno odvjetništvo u tijeku, još su uvijek nepoznati detalji koji su uzrokovali velikoj tragediji. Da je sudar bio stravičan vidljivo je iz detalja na cesti koja je kao i okolica puna dijelova oba vozila, a kamion se prevrnuo na bok. Prednja strana kombija je smrskana do neprepoznatljivosti, a još nije utvrđen ni identitet poginulih. Prve neslužbene pretpostavke upućuju na to da je u jedno od vozila prešlo na suprotnu stranu u čemu mu je 'pomogla' skliska cesta od kiše koja pada od noćas.

Državna cesta DC-43 je zatvorena, a promet se odvija obilazno cestom Đurđevac-Virje–Šemovci.

Prema riječima Dražena Laljka, glasnogovornika PU koprivničko – križevačke, policija će nakon očevida izaći s priopćenjem koje se očekuje u večernjim satima. 


 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Prva Proleterska 24.10.2017.

    Jedno vozilo je prešlo na drugu traku. Jes vam izvješče , da pametnije i biti ne može ! Nije prešlo sa namjerom , znaći , da je vozilo proklizalo u svojoj desnoj krivini . A proklizati je mogao u toj situaciji samo kombi ! Znači kombi je taj vinovnik nesreće. Jel to tako teško ustanoviti , da se mora ćekati izvješče istražnoga sudije ?

  • Papatest 23.10.2017.

    Lijep frontalni sudar,nisam dugo takav vidio

  • Sata24_1 23.10.2017.

    Poginulim pokoj vječni a rodbini sućut. Da li je u Hrvatskoj dozvoljeno imati kameru u autu koja snima tijekom voznje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare