To je to što me zanima!

Sudarili su se policija i taksi u Rijeci, nema teže ozlijeđenih

Policijsko vozilo marke Toyota i taxi vozilo sudarili su se u noći na utorak oko 1 sat kod Transjuga. Policijsko vozilo prevrnulo se na krov. Nema teže ozlijeđenih
Vidi originalni članak

Policijsko vozilo marke Toyota i taxi vozilo sudarili su se u noći na utorak kod bivšeg Transjuga u Rijeci. Policijsko vozilo prevrnulo se na krov. Nema teže ozlijeđenih. Očevid je u tijeku, izvijestila je PU primorsko-goranska.

Noćas, oko 00,25 sati u raskrižju ulica Riva Boduli, I. Henckea i I. Zajca u Rijeci dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo službeno policijsko vozilo marke Toyota i taksi vozilo, riječkih registracijskih oznaka. Službeno vozilo kretalo se Ulicom Riva iz smjera Žabice u smjeru Delte uz uporabu plavog rotacijskog svjetla, dok se taksi vozilo kretalo iz smjera I. Henckea u smjeru Ulice Riva. Prilikom sudara došlo je do zanošenja službenog vozila koje se prevrnulo na krov. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđena četiri policijska službenika i vozač taksi vozila - izvijestila je policija. 


Idi na 24sata

Komentari 47

  • nyto 28.07.2015.

    koristite svaku priliku da reklamirate taj taxi zašto sada ne napišete da je to cammeo i da njegovi vozači nemaju ni vozački a kamoli nešto drugo..

  • Avioooon 69 28.07.2015.

    I tko je tu prozujao kroz crveno?

  • Lalala5 28.07.2015.

    Vrlo opširan članak,nastavak u idućem broju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare