To je to što me zanima!

Sudario se pa se prevrnuo: Iz auta ga oslobađali vatrogasci

Na križanju Odranske ulice i Cvjetne ceste u zagrebu u utorak oko 15 sati sudarila su se dva automobila. Od siline udarca, jedan je izletio s ceste i prevrnuo se..
Vidi originalni članak

Zagrebački vatrogasci izvukli su jučer iz automobila prikliještenog vozača Fiata Doblo na raskrižju Cvjetne ceste i Odranske ulice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon sudara s Volkswagenom teretni auto se zanio te se od siline udara prevrnuo na lijevi bok. Vozač nije mogao izaći te je počeo zapomagati. Ubrzo su do njega dotrčali građani koji su u pomoć pozvali Hitnu pomoć, vatrogasce i policiju. Gasitelji su brzo stigli iz Vatrogasne postaje Centar te su brzo i stručno oslobodili vozača.

 Predali su ga liječnicima koji su ga odvezli u bolnicu na pregled. Njegove ozljede do kraja ovog izdanja novina nisu bile kvalificirane. Drugi vozač uspio je sam izaći iz auta te su ga također pregledali.

Policijski očevid je potrajao nekoliko sati te je u međuvremenu promet u Odranskoj i Cvjetnoj bio otežan. Zbog gustoće prometa zagrebački vatrogasci imaju najviše takvih intervencija u državi.

Prema zadnjem podatku iz 2015., imali su 97 intervencija u prometu, a izvadili su 29 ljudi     

Idi na 24sata

Komentari 41

  • toby 29.12.2016.

    Teretno vozilo ovdje vidi samo budala

  • orim1501 27.12.2016.

    Brajo u zagrebu

  • duje912 27.12.2016.

    šteta...golf je bio u jako dobrom stanju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare