To je to što me zanima!

Sude joj za neisplatu plaća, na sud došla u skupom Mercedesu

DORH se odlučio podignuti optužnicu protiv Mirjane Indir jer se smatra da nije isplaćivala plaće iako je to mogla učiniti, dok se ona brani govoreći da je učinila sve što je mogla
Vidi originalni članak

Mirjana Indir, propala SDP-ova poduzetnica iz Koprivnice koja je bivšim radnicima, njih oko 30, ostala dužna šest plaća vrijednih gotovo pola milijuna kuna, na suđenje u Koprivnici stigla je iz Njemačke u bijelom Mercedesu B klase pritom se parkiravši na mjesto za invalide, piše Podravski list.

Vlasnici propalog pogona za izradu obuće sudi se zbog neisplate plaća, doprinosa i PDV-a. Radnice zadnjih pola godine nisu dobile svoje plaće od 3000 kuna. Za zastupnika je Indir angažirala poznatog zagrebačkog odvjetnika Ljubu Pavasovića Viskovića.

DORH se odlučio podignuti optužnicu jer se smatra da Indir nije isplaćivala plaće iako je to mogla učiniti, dok se ona brani govoreći da je učinila sve što je mogla.

- Koliko se zaradilo, toliko se isplatilo. Proizvodnja nije bila 100 posto uspješna i pogon se dvaput selio, zatim brojna bolovanja i otkazi pa nisam mogla isplatiti plaće. Dala sam radnicama novac za plaće i režije, toliko koliko je bilo u firmi - ispričala je poduzetnica.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • domoljub029 15.10.2017.

    Mirjane Indir je dobila SINKOPU i ničega se ne sijeća

  • Prepelita 14.10.2017.

    Nr znam više što komentirati na ovakve i slične članke. Jedino mi preostaje, a čini mi se i svima drugima, ne plaćati više NIŠTA, NI STRUJU,, VODU, KOMUNALIJE, SVE OSTALE REŽIJE, pa neka ova bagra uzme nešto ako ima od koga. Na kraju, kad god dobim račun koji bih trebal platiti, imam sinkopu, i eto, nisam mogla, htjela sam, ali.....

  • adika 14.10.2017.

    Neću ništa napisati loše, gadno i bljutavo o ovome i ostalim sranjima u rvata, a kada bi napisao samo istinu ništa ne dodajući strpali bi me u zatvor,tako da kada bih dobio crveni karton o Admina to bi bilo goli kura. od "kazne"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare